De Wieuw in Antwerpen: kunstenaarsbenodigdheden & inlijstingen

Welkom in onze 2000m2 grote winkel te Antwerpen

Kunstenaarsbenodigdheden De Wieuw

Openingsuren

Maandag - Zaterdag: 9u30 - 18u00

Zondag en Feestdagen: Gesloten

Vestig de aandacht op jouw werk met onze omkaderingen

Bij De Wieuw in Antwerpen bent u aan het juiste adres voor zowel uw kaders, fotolijsten als kunstenaarsbenodigdheden. Met onze jarenlange ervaring in het inlijsten kan u rekenen op kwaliteitsvolle en esthetisch mooi afgewerkte inlijstingen.

 

Misschien was het wel deze gedachte die Carolus De Wieuw er omstreeks 1880 toe bracht om de eerste kadertjes te gaan vervaardigen.  Zijn grootvader, Jacobus De Wieuw, had zich zestig jaar eerder reeds in Antwerpen gevestigd maar hield zich voornamelijk bezig met het snijden van kurk.  

Zeven generaties later is De Wieuw nog steeds gevestigd aan de Scheldestraat op het bruisende Zuid te Antwerpen en ondertussen uitgegroeid tot één van de voornaamste producenten en verdelers op de Belgische markt op het gebied van kaders, inlijstingen en wanddecoratie in het algemeen.

Sinds de lente van 2009 vind je bij De Wieuw, op een in de Benelux ongeziene verkoopsoppervlakte van 2000m², tevens het grootste assortiment kunstenaarsbenodigdheden. De Wieuw is een waar kunstenaarswalhalla, niet alleen voor elke schilder, beeldhouwer, designer, architect of fotograaf, ook de student vindt er zijn basisbenodigdheden.  


Tot slot biedt De Wieuw de mogelijkheid om tentoon te stellen in de ‘Art Gallery’ en je kan er ook terecht voor talloze workshops.
Parkeren kan gewoon onder de winkel of aan de overkant. 

 

Wilt u meer informatie? Bezoek dan onze website of contacteer ons met uw vragen.